Riool ontstoppen Weesp

Riool verstopt? Het overkomt  iedereen.

Een verstopping kan  in iedere leiding zitten. Oud of nieuw. In de afvoer van de wc, van de douche of bad, van de gootsteen in de keuken. Vuil en vet hecht zich aan de binnenzijde van de afvoerbuis, waardoor de diameter kleiner en kleiner wordt. Ook haren (vaak vermengd met zeep) kunnen blijven hangen in de afvoer. En wat dacht u van vet- en etensresten die de doorgang blokkeren?

Breuk in de riolering
Voornamelijk bij oude rioleringen komen wij bij inspectie regelmatig breuken tegen in de riolering. Oude riolering werd vroeger gemaakt door steenachtige materialen (gres). Deze materialen zijn zeer breukgevoelig. Doordat het materiaal regelmatig afbreekt en zwaarder is dan water, spoelt het niet mee naar de hoofdriolering. Hierdoor stapelt het op en ontstaat er een verstopping.

 

RVS rioolservice, uw rioolspecialist in Weesp

De service monteurs van rvs rioolservice zijn  specialist op het gebied van riool ontstoppen in Weesp. Ook in de omgeving van Weesp  helpen wij u graag van uw rioolverstopping. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring, waardoor wij u een deskundige service kunnen bieden in AmsterdamAlmere, Hilversum, etc.. Bij ons bent u verzekerd van vakwerk, waardoor problemen aan de riolering snel en vakkundig opgelost worden.

ONZE WERKWIJZE

 • 1. Telefonisch contact

  U kunt RVS Rioolservice 24 uur per dag bereiken op 085 4013452. Telefonisch proberen wij het probleem te analyseren. Zo heeft u meteen duidelijkheid over de kosten.

 • 2. Afspraak maken

  Als alles duidelijk is, plannen we per direct een monteur in. Dankzij het grote aanbod van mankracht is RVS Rioolservice super flexibel.

 • 3. Constatering

  Wanneer een monteur bij u aankomt, zal hij eerst het probleem achterhalen.

 • 4. Ontstopping

  Wanneer alles voor u duidelijk is gaat de monteur aan het werk om uw problemen op te lossen.