SERVICE OP Z'N BEST MET RVS!

Als de afvoer van uw wc , keuken of douche verstopt zit , komt dat altijd ongelegen. Bij RVS Riooolservice hebben we alle kennis en apparatuur in huis om een verstopte afvoer of riool snel en vakkundig te ontstoppen. Als ontstoppingsbedrijf hebben we al jaren ervaring, en onze gediplomeerde monteurs beschikken over de meeste geavanceerde apparatuur. Voor riool ontstoppen Lelystad bent u bij RVS Rioolservice aan het juiste adres.

 

Riool ontstoppen in Lelystad

De service monteurs van rvs rioolservice zijn  specialist op het gebied van riool ontstoppen in Lelystad. Ook in de omgeving van Lelystad  helpen wij u graag van uw rioolverstopping. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring, waardoor wij u een deskundige service kunnen bieden in Lelystad. Bij ons bent u verzekerd van vakwerk, waardoor problemen aan de riolering snel en vakkundig opgelost worden.

 

24/7 Rioolservice

Onze service monteurs staan het hele jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Voor het ontstoppen van uw riolering in Lelystad hanteren wij diverse ontstoppingsmethoden. Zo kunnen wij uw verstopping te lijf gaan aan de hand van verenmachines of hoogdrukmachines. Heeft u last van een verstopping in Lelystad? en Omdat een van onze monteur in de buurt woont en werkt  kunnen wij snel ter plaatse bij u zijn en verhelpen wij uw verstoppingen zo snel mogelijk! Dus ook in het weekend, ’s nachts of tijdens feestdagen kunt u ons inschakelen voor het ontstoppen van uw riolering in Lelystad en omgeving. Dus wilt u ook gebruik maken van onze service op het gebied van riool ontstoppen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Onze servicemonteurs zijn ook snel ter plekke in Almere, Zeewolde, Hilversum en omgeving.

 

Camera inspectie

De oorzaak van rioleringsproblemen is niet altijd eenvoudig te achterhalen. Wanneer visuele inspectie niet voldoende is omdat bijvoorbeeld de leidingen niet zichtbaar zijn, kunnen wij een inspectie uitvoeren met behulp van een riool camera inspectie.

Het kan zijn dat de leiding sterk is vervuild, verzakt, of afgebroken. En  Boomwortels kunnen de riolering doorboren, een voorwerp kan klemgeraakt zijn in de leiding en er kunnen andere beschadigingen zijn. Dit kunnen we met onze moderne camera-apparatuur vaststellen.

Wij hebben de beschikking over geavanceerde camera-apparatuur die geschikt is voor vrijwel elke leidingdiameter voor het opsporen en het lokaliseren van problemen. De camera geeft exact de afgelegde afstand aan waardoor het eenvoudig is de plaats te bepalen. Daarnaast zit er op de camerakop een ontvanger, zodat we deze perfect kunnen lokaliseren. Als hak, breek of graafwerk nodig is, dan weten we precies waar we dat moeten doen. Dat bespaart u een hoop overlast en geld. We hoeven namelijk niet onnodig te graven, maar gaan meteen aan de slag op de plek waar het riool defect is. Dit kan veel tijd en kosten besparen van eventueel onnodig hak- en breek werk en/of graafwerk. Desgewenst kunt u op het scherm meekijken naar de verrichtingen van de camera.

ONZE WERKWIJZE

 • 1. Telefonisch contact

  U kunt RVS Rioolservice 24 uur per dag bereiken op 085 4013452. Telefonisch proberen wij het probleem te analyseren. Zo heeft u meteen duidelijkheid over de kosten.

 • 2. Afspraak maken

  Als alles duidelijk is, plannen we per direct een monteur in. Dankzij het grote aanbod van mankracht is RVS Rioolservice super flexibel.

 • 3. Constatering

  Wanneer een monteur bij u aankomt, zal hij eerst het probleem achterhalen.

 • 4. Ontstopping

  Wanneer alles voor u duidelijk is gaat de monteur aan het werk om uw problemen op te lossen.