Riool ontstoppen Diemen

RVS Rioolservice is ervaren ontstoppingsbedrijf in de regio Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Wanneer wij een riool ontstoppen, streven wij naar zo min mogelijk overlast voor u. Het is natuurlijk een vervelende situatie, een riolering dat verstopt is. Wanneer uw riolering verstopt is , maakt u gebruik van onze 24/7 diensten. Als ervaren ontstoppingsbedrijf ontstoppen wij uw riool als een professional. Wij werken ook op milieuvriendelijke en duurzame wijze. Voor riool ontstoppen Diemen bent u bij RVS Rioolservice aan het juiste adres.

 

Ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt

De service monteurs van rvs rioolservice zijn  specialist op het gebied van riool ontstoppen. Ook in de omgeving van Diemen helpen wij u graag van uw rioolverstopping. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring, waardoor wij u een deskundige service kunnen bieden in Diemen. Bij ons bent u verzekerd van vakwerk, waardoor problemen aan de riolering snel en vakkundig opgelost worden.

Riool ontstoppen? RVS Rioolservice is uw specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering. Problemen met een verstopte afvoer, gootsteen of wc? onze monteurs lossen het snel voor u op. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Wij lossen uw rioolverstopping op. Geen paniek. Bel RVS rioolservice.

 

Camera inspectie

De oorzaak van rioleringsproblemen is niet altijd eenvoudig te achterhalen. Wanneer visuele inspectie niet voldoende is omdat bijvoorbeeld de leidingen niet zichtbaar zijn, kunnen wij een inspectie uitvoeren met behulp van een camera inspectie.

Het kan zijn dat de leiding sterk is vervuild, verzakt, of afgebroken. En  Boomwortels kunnen de riolering doorboren, een voorwerp kan klemgeraakt zijn in de leiding en er kunnen andere beschadigingen zijn. Dit kunnen we met onze moderne camera-apparatuur vaststellen.

Wij hebben de beschikking over geavanceerde camera-apparatuur die geschikt is voor vrijwel elke leidingdiameter voor het opsporen en het lokaliseren van problemen. De camera geeft exact de afgelegde afstand aan waardoor het eenvoudig is de plaats te bepalen. Daarnaast zit er op de camerakop een ontvanger, zodat we deze perfect kunnen lokaliseren. Als hak, breek of graafwerk nodig is, dan weten we precies waar we dat moeten doen. Dat bespaart u een hoop overlast en geld. We hoeven namelijk niet onnodig te graven, maar gaan meteen aan de slag op de plek waar het riool defect is. Dit kan veel tijd en kosten besparen van eventueel onnodig hak- en breek werk en/of graafwerk. Desgewenst kunt u op het scherm meekijken naar de verrichtingen van de camera.

ONZE WERKWIJZE

 • 1. Telefonisch contact

  U kunt RVS Rioolservice 24 uur per dag bereiken op 085 4013452. Telefonisch proberen wij het probleem te analyseren. Zo heeft u meteen duidelijkheid over de kosten.

 • 2. Afspraak maken

  Als alles duidelijk is, plannen we per direct een monteur in. Dankzij het grote aanbod van mankracht is RVS Rioolservice super flexibel.

 • 3. Constatering

  Wanneer een monteur bij u aankomt, zal hij eerst het probleem achterhalen.

 • 4. Ontstopping

  Wanneer alles voor u duidelijk is gaat de monteur aan het werk om uw problemen op te lossen.