Riool ontstoppen Bussum

Heeft u last van een verstopping in of rondom uw pand? U kunt 24 uur per dag rekenen op onze rioolexperts om uw leidingwerk vakkundig te ontstoppen. Wij werken met diverse technieken en maken onze keuze hiervoor op basis van het type verstopping .Riool verstopt? RVS rioolservice is uw specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering. Onze rioolservice in Bussum heeft  jarenlange ervaring op het gebied van verstoppingen en weet als geen ander hoe verschillende verstoppingen moeten worden aangepakt. Met onze moderne en geavanceerde apparatuur kunnen we uw riool en afvoer buizen reinigen en ontstoppen . Afhankelijk van de aard van de verstopping en de typen buizen wordt de methode voor het ontstoppen bepaald. Voor riool ontstoppen Bussum bent u bij RVS Rioolservice aan het juiste adres.

 

De riool specialist van Bussum

De service monteurs van rvs rioolservice zijn  specialist op het gebied van riool ontstoppen in Bussum. Ook in de omgeving van Bussum helpen wij u graag van uw rioolverstopping. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring, waardoor wij u een deskundige service kunnen bieden in rioolontstopping. Bij ons bent u verzekerd van vakwerk, waardoor problemen aan de riolering snel en vakkundig opgelost worden.

Breuk in de riolering

Voornamelijk bij oude rioleringen komen wij bij inspectie regelmatig breuken tegen in de riolering. Oude riolering werd vroeger gemaakt door steenachtige materialen (gres). Deze materialen zijn zeer breukgevoelig. Doordat het materiaal regelmatig afbreekt en zwaarder is dan water, spoelt het niet mee naar de hoofdriolering. Hierdoor stapelt het op en ontstaat er een verstopping.

 

 

De voordelen van RVS RIOOLSERVICE  voor u op een rij:

 

– Wij bieden een 24 uur service, ook in het weekend en op feestdagen.
– Wij zijn altijd snel ter plaatse.
– RVS riool service  berekend géén voorrijkosten.
– RVS riool service  geeft u 100% garantie op het geleverde werk.
– Wij werken enkel met vakkundige monteurs die voortdurend bijgeschoold worden.
– Wij werken met gebruikmaking van de nieuwste technieken bij RVS riool service.

– Wij bieden een totaaloplossing voor alle rioolverstoppingen.

ONZE WERKWIJZE

 • 1. Telefonisch contact

  U kunt RVS Rioolservice 24 uur per dag bereiken op 085 4013452. Telefonisch proberen wij het probleem te analyseren. Zo heeft u meteen duidelijkheid over de kosten.

 • 2. Afspraak maken

  Als alles duidelijk is, plannen we per direct een monteur in. Dankzij het grote aanbod van mankracht is RVS Rioolservice super flexibel.

 • 3. Constatering

  Wanneer een monteur bij u aankomt, zal hij eerst het probleem achterhalen.

 • 4. Ontstopping

  Wanneer alles voor u duidelijk is gaat de monteur aan het werk om uw problemen op te lossen.