Riool ontstoppen Amsterdam op vakkundige wijze

Woont u in Amsterdam of in de omgeving hiervan en is uw afvoer of riool verstopt? Spoelt uw wc, gootsteen, doucheputje of wastafel niet meer goed door? Dan kunnen wij u helpen de boel te ontstoppen. Onze rioolservice uit Amsterdam heeft jarenlange ervaring op het gebied van verstoppingen en weet als geen ander hoe verschillende verstoppingen moeten worden aangepakt. Met onze moderne en geavanceerde apparatuur kunnen we uw riool en afvoer buizen reinigen en ontstoppen. Afhankelijk van de aard van de verstopping en de type buizen wordt de methode voor het ontstoppen bepaald. Bel nu met een van onze medewerkers.

 

De specialist in riool ontstoppen Amsterdam

De service monteurs van rvs rioolservice zijn specialist op het gebied van riool ontstoppen in Amsterdam. Ook in de omgeving van hiervan helpen wij u graag van uw rioolverstopping. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring, waardoor wij u een deskundige service kunnen bieden in Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam. Bij ons bent u verzekerd van vakwerk, waardoor problemen aan de riolering snel en vakkundig opgelost worden. Meer weten? Bel 085 4013452.

Riool ontstoppen Amsterdam

Hoe raakt een riool verstopt?

Waarom raakt een riool of afvoer verstopt? Elke afvoer van uw wastafel, douche, bad, gootsteen en wc is aangesloten op een centraal rioleringssysteem. Als het rioleringssysteem al wat ouder is, zoals in grote steden zoals Amsterdam, dan is er eerder kans op aangroei van vet- en voedselresten. Een riool kan ook verstopt raken door verzakkingen en scheuren of omdat het systeem verkeerd is aangelegd. Heeft u een verstopping in een afvoer of in uw riolering? RVS rioolservice is uw lokale ontstoppingsbedrijf die uw riool kan ontstoppen in Amsterdam en omgeving.

 

24/7 Rioolservice voor riool ontstoppen Amsterdam

Voor het ontstoppen van uw riolering in Amsterdam hanteren wij diverse ontstoppingsmethoden. Zo kunnen wij uw verstopping te lijf gaan aan de hand van verenmachines. Heeft u last van een verstopping in het riool? Dan kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week inschakelen voor het ontstoppen van uw riool of afvoer. Omdat wij werkzaam zijn in Amsterdam en hier ook zijn gevestigd, kunnen wij snel ter plaatse zijn en verhelpen wij uw verstoppingen zo snel mogelijk! Dus ook in het weekend, ’s nachts of tijdens feestdagen kunt u ons inschakelen voor het ontstoppen van uw riolering in Amsterdam en omgeving. Dus wilt u ook gebruik maken van onze service op het gebied van riool ontstoppen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij komen ook in Haarlem, Almere, Hilversum, Utrecht en omgeving.

Hoe wordt een riool ontstopt?

In grote steden zoals Amsterdam raakt een riool nogal eens verstopt door oude leidingen die verstopt raken met etensresten. Er zijn verschillende manieren om een riool te ontstoppen. Denk bijvoorbeeld allereerst aan de ouderwetse rubberen ontstopper. Echter bevindt het probleem zich in veel gevallen verder in de leiding en in die gevallen is een ontstopper geen optie. Ook chemische ontstoppingsmiddelen zijn een veelgebruikt middel voor riool ontstoppen Amsterdam. Deze verplaatsen het probleem echter in veel gevallen alleen maar naar verder in de leiding. Onze rioolservice in Amsterdam gebruikt professionele reinigingsveren om uw riool te ontstoppen.

De voordelen van riool ontstoppen Amsterdam

 • rioolservice uit AmsterdamJarenlange ervaring met verstoppingen
 • Geen voorrijkosten
 • 100 % Garantie
 • Uitgebreid service
 • 24 Uur service
 • Snel ter plaatse
 • Totale oplossing van uw rioolverstopping

Werkgebied riool ontstoppen Amsterdam

Ons team is goed bekend in Amsterdam en omgeving. Dat maakt dat onze rioolservice Amsterdam in heel de stad voor u uw riool kan ontstoppen. In de volgende stadsdelen van Amsterdam zijn wij actief:

 • Stadsdeel centrum
 • Stadsdeel Noord
 • Stadsdeel West
 • Stadsdeel Nieuw-West
 • Stadsdeel Zuid
 • Stadsdeel Oost
 • Stadsdeel Zuidoost

riool verstopt Amsterdam

 

TE ALLEN TIJDE OPROEPBAAR – 24/7 SERVICE

Het RVS Rioolservice team staat dagelijks 24 uur per dag op scherp het gele jaar door. Zelfs in de vakantie en feestdagen. RVS Rioolservice lost al uw rioleringsproblemen op voor een vaste prijs.

 

 

GEEN PLEK TE GEK VOOR RVS RIOOLSERVICE

RVS Rioolservice heeft opererende monteurs over het hele land. Geen plek in Nederland blijft dus achter met slechte rioleringen. Het team opereert vanaf het noordelijkste puntje van Nederland tot aan het zuiden. Heeft u nog vragen? Schakel rvs rioolservice in, uit uw eigen regio, zodat u snel en goed geholpen kunt worden. Wij komen ook in Lelystad, Almere, Utrecht e.o.

ONZE WERKWIJZE

 • 1. Telefonisch contact

  U kunt RVS Rioolservice 24 uur per dag bereiken op 085 4013452. Telefonisch proberen wij het probleem te analyseren. Zo heeft u meteen duidelijkheid over de kosten.

 • 2. Afspraak maken

  Als alles duidelijk is, plannen we per direct een monteur in. Dankzij het grote aanbod van mankracht is RVS Rioolservice super flexibel.

 • 3. Constatering

  Wanneer een monteur bij u aankomt, zal hij eerst het probleem achterhalen.

 • 4. Ontstopping

  Wanneer alles voor u duidelijk is gaat de monteur aan het werk om uw problemen op te lossen.