WELKOM BIJ RVS RIOOLSERVICE

RVS Rioolservice is gespecialiseerd in het reinigen, ontstoppen, inspecteren en onderhouden van rioolleidingen. Ruim 25 jaar geleden begonnen wij met het ontstoppen en repareren van rioleringen. Kort daarna gingen wij ons focussen op het reinigen en inspecteren van rioleringen.

Is uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, hemelwater of afvoer verstopt? Onze monteurs zijn snel ter plaatse om uw rioolproblemen vakkundig te verhelpen. Een team van vakkundige monteurs zijn dagelijks op pad om allerlei riool en afvoer verstoppingen te verhelpen.

ERVARING

Ontstoppen - 27 Jaar
Reparatie - 25 Jaar
Reiniging - 22 jaar
Inspecteren - 19 Jaar

EEN WOORD VAN DE EIGENAAR

RVS Rioolservice streeft naar het leveren van kwalitatief werk. Wij begrijpen dat het gezelschap reuze gezellig kan zijn. Onze slogan luidt niet voor niets ‘Service op z’n met RVS!’

RVS Rioolservice is dagelijks bezig met het ontwikkelen van betere service. Daarom dient RVS Rioolservice innovatief bedrijf met een goede organisatiestructuur en opleiding. Dit is natuurlijk grotendeels te danken aan onze ervaren monteurs en onze hoogwaardige apparatuur.

RIOOLSPECIALIST

Eigenaar van RVS Rioolservice en RVS Schoonmaakservice

0
Monteurs
0
Tevreden klanten
0
Succesvolle Projecten

WAAROM RVS RIOOLSERVICE?

ERVARING

RVS Rioolservice was één van de pioniers in Nederland voor wat betreft het inspecteren, repareren, reinigen ontstoppen van riolen.

VAKMANSCHAP

Als specialist in ons vak verhelpen wij de problemen waar u tegen aan loopt. Dit is niet alleen onze missie, het vormt ook de kracht van RVS Rioolservice.

SNEL & EFFECTIEF

RVS Rioolservice begrijpt dat de situatie waar u in zit is al vervelend genoeg. Daarom gaan wij zelfs crisismomenten snel en effectief te werk.

VASTE PRIJZEN

Bij RVS Rioolservice werken wij met vaste prijzen. U ontvangt daarom telefonisch al een prijsopgave zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

ONZE BEDRIJFSGALLERIJ

ONZE CLIENTEN