REGENPIJP ONTSTOPPEN DOOR SPECIALISTEN

De verstopping is nooit fijn en de timing is nooit juist. Een verstopte regenpijp is er één die grote gevolgen met zich mee draagt zowel binnen als buiten uw huis. Het is daarom van groot belang dat er op tijd juist gehandeld wordt. RVS Rioolservice heeft meer dan 25 jaar ervaring in de branche en kent de oplossing voor elk rioleringsprobleem.

 

CONSTATERING REPARATIE

Verstopte rioleringen kennen vaak als oorzaak achterstallig onderhoud. Bij verstopte regenpijpen is dat in 9 van de 10 gevallen vaak zo. Mensen vergeten het onderhoud waardoor blaadjes en takjes blijven hangen. Dit zorgt voor schimmels waardoor uw regenpijp verstopt raakt.

 

SCHADE VAN VERSTOPTE REGENPIJPEN

Verzekeringen vergoeden bijna nooit schade aan de regenpijpen. Vaak wordt er geconstateerd dat achterstallig onderhoud de reden is. Dit komt voor uw eigen rekening. Door uw regenpijpen één maal per jaar te onderhouden hoeft zich niet meer druk te maken over een verstopte riolering.

 

GEEN PLEK TE GEK VOOR RVS RIOOLSERVICE – 24/7 SERVICE

Het RVS Rioolservice team staat dagelijks 24 uur per dag op scherp het gele jaar door. Zelfs in de vakantie en feestdagen. RVS Rioolservice lost al uw rioleringsproblemen op voor een vaste prijs.RVS Rioolservice heeft opererende monteurs over het hele land. Geen plek in Nederland blijft dus achter met slechte rioleringen. Het team opereert vanaf het noordelijkste puntje van Nederland tot aan het zuiden. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met een RVS Rioolservice medewerker. Wij komen o.a ook in STEDEN.

ONZE WERKWIJZE

 • 1. Telefonisch contact

  U kunt RVS Rioolservice 24 uur per dag bereiken op 085 4013452. Telefonisch proberen wij het probleem te analyseren. Zo heeft u meteen duidelijkheid over de kosten.

 • 2. Afspraak maken

  Als alles duidelijk is, plannen we per direct een monteur in. Dankzij het grote aanbod van mankracht is RVS Rioolservice super flexibel.

 • 3. Constatering

  Wanneer een monteur bij u aankomt, zal hij eerst het probleem achterhalen.

 • 4. Repareren

  Wanneer alles voor u duidelijk is gaat de monteur aan het werk om uw problemen op te lossen.