GOOTSTEEN ONTSTOPPEN DOOR SPECIALISTEN

Als u opzoek bent naar een ervaren en betaalbare ontstoppingsbedrijf dan heeft u die bij deze gevonden! De opgeleide monteurs van RVS Rioolservice beschikken over kennis en ervaring. Hierdoor lossen zij uw probleem zo op. Zij staan 24 uur per dag het hele jaar door op scherp.

 

CONSTATERING VERSTOPTE GOOTSTEEN

Komt er een vieze stank uit de afvoer of merkt u dat uw afvoer is verstopt? Doe eerst afwasmiddel in de afvoer. Laat dit even 2 minuten weken. In de tussen tijd kunt de waterkoker aan zetten. Wanneer het afwasmiddel is ingeweekt spoelt u uw afvoer met het kokende water. U dient direct resultaat te zien. Is uw afvoer nog steeds verstopt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met RVS Rioolservice.

 

SNEL EN EFFECTIEF OPGELOST MET RVS RIOOLSERVICE

RVS Rioolservice plaatst een speciaal stuk in de afvoer. Vervolgens gaat de monteur een metalen veer in de leiding plaatsen. Omdat deze veer rondjes blijft draaien ontstopt de veer automatisch de gehele afvoer. Wanneer uw afvoer ontstopt is sluit de monteur alles goed af.

 

GEEN PLEK TE GEK VOOR RVS RIOOLSERVICE Р24/7 SERVICE

Het RVS Rioolservice team staat dagelijks 24 uur per dag op scherp het gele jaar door. Zelfs in de vakantie en feestdagen. RVS Rioolservice lost al uw rioleringsproblemen op voor een vaste prijs.RVS Rioolservice heeft opererende monteurs over het hele land. Geen plek in Nederland blijft dus achter met slechte rioleringen. Het team opereert vanaf het noordelijkste puntje van Nederland tot aan het zuiden. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met een RVS Rioolservice medewerker. Wij komen o.a ook in STEDEN.

ONZE WERKWIJZE

 • 1. Telefonisch contact

  U kunt RVS Rioolservice 24 uur per dag bereiken op 085 4013452. Telefonisch proberen wij het probleem te analyseren. Zo heeft u meteen duidelijkheid over de kosten.

 • 2. Afspraak maken

  Als alles duidelijk is, plannen we per direct een monteur in. Dankzij het grote aanbod van mankracht is RVS Rioolservice super flexibel.

 • 3. Constatering

  Wanneer een monteur bij u aankomt, zal hij eerst het probleem achterhalen.

 • 4. Repareren

  Wanneer alles voor u duidelijk is gaat de monteur aan het werk om uw problemen op te lossen.