DOUCHE ONTSTOPPEN DOOR SPECIALISTEN

Als pionier in de rioleringsbranche ontstopt RVS Rioolservice afvoeren en rioleringen zonder enige overlast. ‘Geen plek te gek voor RVS!’ luidt één van de slogans van RVS Rioolservice. De monteurs komen in heel land bij elke riool. Zij verschonen rioleringen tot elke millimeter.

 

Constatering verstopte douche afvoer

 

U heeft waarschijnlijk gemerkt dat de afvoer in uw badkamer niet meer zo snel leegloopt als voorheen. Geen paniek, dit is het juiste moment om contact op te nemen met RVS Rioolservice. Dit zal u veel kosten schelen. Hoe langer u dit toe laat hoe moeilijker het wordt om de afvoer te ontstoppen.

 

WERKWIJZE ONTSTOPPING

Onze monteurs reinigen uw afvoerleidingen bij u binnen. Door het frezen van afvoersystemen krijgen zij alle rioleringen schoon. Loopt het probleem in een grondafvoer? Dan wordt het een ander verhaal. Onze monteurs ontstoppen uw grondriolering met een speciale hoge water drukspuit en voeren uw vuil vervolgens af met een vacuümpomp.

 

GEEN PLEK TE GEK VOOR RVS RIOOLSERVICE – 24/7 SERVICE

Het RVS Rioolservice team staat dagelijks 24 uur per dag op scherp het gele jaar door. Zelfs in de vakantie en feestdagen. RVS Rioolservice lost al uw rioleringsproblemen op voor een vaste prijs.RVS Rioolservice heeft opererende monteurs over het hele land. Geen plek in Nederland blijft dus achter met slechte rioleringen. Het team opereert vanaf het noordelijkste puntje van Nederland tot aan het zuiden. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met een RVS Rioolservice medewerker. Wij komen o.a ook in STEDEN.

ONZE WERKWIJZE

 • 1. Telefonisch contact

  U kunt RVS Rioolservice 24 uur per dag bereiken op 085 4013452. Telefonisch proberen wij het probleem te analyseren. Zo heeft u meteen duidelijkheid over de kosten.

 • 2. Afspraak maken

  Als alles duidelijk is, plannen we per direct een monteur in. Dankzij het grote aanbod van mankracht is RVS Rioolservice super flexibel.

 • 3. Constatering

  Wanneer een monteur bij u aankomt, zal hij eerst het probleem achterhalen.

 • 4. Repareren

  Wanneer alles voor u duidelijk is gaat de monteur aan het werk om uw problemen op te lossen.